Eyfel Kulesi Muhtesem

Eyfel Kulesi muhtesem gorunuyor birde isikli hali dahada bambaska. Herkesin gidip gormesi gereken bir yer

8 Likes

Eyfel Kulesinden Bir Goruntu

13 Likes

@KevinHK Thank you for sharing amazing photo of Eiffel Tower . Warmly welcome you at My house, I hope you’ll find something interesting

Merhaba @KevinHK ,

Connect’e hoşgeldiniz!

Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Geçen yıl bende ziyaret ettim ama gece gitme fırsatım olmadı. Çok güzel görünüyor! Kaç gün kaldınız Pariste? Deneyiminiz ve şehirle ilgili hoşunuza giden şeyleri paylaşırmısınız?

Connect’te yeni olduğunuz ve gelecekteki paylaşımlarınızı geliştirmek için 14 helpful tips for using Connect bağlantısına göz atmanızı öneririm. Introduce Yourself - May 2020 bağlantısını takip ederek kendiniz hakkında daha fazla bilgi verebilir ve diğer Yerel Rehberleri tanıyabilirsiniz.

Bu arada, Connect’i daha düzenli tutmak için Eyfel Kulesiyle ilgili olan diğer paylaşımınızı buraya taşıdığımı bildirmek isterim.

1 Like

Tabiki ben Fransada yasiyorum daha once 7 sene Pariste kaldim . Deneyim olarak yasam cok hizli ve guzel bir sehir . Eyfel kulesine epeydir gitmemistim Turkiye ´ den arkadaslar gelmisti onlar gezdirdim bu goruntuyude cekme sansim oldu aslinda daha guzel seyler cekebilirdim buradan haberim olmadigi icin birde dikkat etmedim ama bende parise tasinacagim buyuk ihtimale. Paris ulasim olarak cok hizli bir sehir ozelikle dolasmak istiyorsaniz eger Metro tercih ederseniz daha hizli ulasirsiniz gideceginiz yere. Araba ile cok zaman kaybi oluyor. Eyfel kulesi aksamlari her saat basi 5 dakika bu sekilde isiklandirma aciliyor .

1 Like

Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim @KevinHK . Ben iki kere ziyaret ettim ama gezilecek yer çok olduğu için özellikle Eyfel Kulesini akşam saatlerinde ziyaret etme fırsatı bulamadım. Parisi gezmek için en az bir haftaya ihtiyaç var yoksa çok az yeri gezme fırsatı bulabiliyor insan. Genel olarak biz yürüyerek görmek istedik ve metro veya otobüs kullanmadık hiç ama ilk ziyaretimde turla gittiğimiz için Palace of Versailles gibi daha uzak bölgelerinide görmüştük ve gerçekten çok güzel bir deneyim oldu.

2 Likes

@GNaz Baska sefer gediginizde dolastiririm sizi hem bende gezmis olurum

1 Like