Pozdrav dragi lokalni vodiči!
Nadam se da ste dobro.
****Varaždin/Hrvatska
Mjesec prosinac je naj čarobniji mjesec u godini.
I ovo je za mnoge najljepše doba godine.
Advent je…
Vrijeme u iščekivanju Božića, uz Uskrs najljepši katolički blagdan.
I moj grad Varaždin je u lijepom, čarobnom ozračju.
U šetnji gradom napravila sam nekoliko fotografija.
Nadam se da će vam se svidjeti…
Danke für die Nachricht Liebe @renata1
Wunderbare Bilder von eurer sehr schön geschmückten Stadt und oh Wunder die Übersetzung hat auch fehlerfrei funktioniert.
Ich wünsche dir noch eine wunderschöne Adventszeit
Wunderbar, danke lieber @TravellerG
Viele Lichter erhellen die Dunkelheit und es macht die Zeit erträglicher.
Hier ist es ab 4 Uhr Nachmittag bis 8 Uhr am Morgen Stockdunkel.
Ohh…God…
Fortunately, we have Mediterranean climate and hands we don’t feel much changes…of course, we are experiencing 14…16 degree Celsius… temperature…
Enjoy the Christmas season…
Regards
Zelo Lepe Slike @renata1 …
Posebaj Mi Je Všeč Dodani Vodni Žig Ali Čas Slikanja…
Tudi Slovenija Ima Takšne Okrasne Lučke In Smrekice…
Seveda Je Lepo Za Obiskovalce…
Žal Je To € Draga “Zabava” Ali Ogromni Stroški Porabe € Energije …
Jaz Osebno Nimam Nič Posebnega Za Adventni Čas ~ Le Ob Cerkvi Se “Srčno” Priklonim In Podelim “Srce” Molitev Kot Osebni 1Blagoslov…
Pa Lepo Adventno Čakanje Na “Luč” Ki Prihaja ~ Ti Želim…
Hola @renata1 las fotografías están excelentes, gracias por compartirlas. Acá en Uruguay y creo que varios países de Sudamérica, no hay el fervor religioso, tal vez por clima (verano), hay mucho de comercial.
Saludos desde Uruguay
Ciao Renata carissima grazie per avermi taggato, ricordati di farlo sempre perché faccio ancora fatica a navigare sul nuovo Connect… Scusa il ritardo ma sai che io in questo periodo sono impegnata a preparare i miei regali di Natale fai da te Le città ormai sono tutte vestite a festa e non c’è nessun altra ricorrenza che porti magia nel cuore e nell’anima come il Natale @renata1 le tue foto sono bellissime e la tua città è ancora più affascinante con le decorazioni e le illuminazioni. Ormai manca poco!
Un abbraccio Renata
Ti auguro il meglio