Змяненні і дапаўненні ў "Спісах"

@MortenCopenhagen
Прывітанне!

Жадаю падзяліцца з вамі “навінкай” у “Спісах”, хоць можа быць гэта толькі для мяне “навінка”, а вы ўжо пра гэта ведаеце.
Калі ўносіш змены ў тэкст “месца”, то з’яўляецца запіс - “Аўтар змен: Tatsiana Tsiashkevich”.

Буду рада, калі гэтая інфармацыя была карыснай.

4 Likes

Thanks for sharing this.

I believe this is a feature of only th shared / collaborative lists. I would think only the owner of a list can see the edits.

If you share the link to your list we can test this.

Cheers
Morten

1 Like

Для таго каб падзяліцца спісам і ён стаў агульным мне патрэбен адрас вашай электроннай пошты.

Not nessesary.

I created a shared list for our test:
https://maps.app.goo.gl/3aJ424moDVpeBJpE7?g_st=ac

Please try making an edit to it.

1 Like

This is what I see before you made any edits;

1 Like

@MortenCopenhagen @Tatsiana_T
Ich konnte etwas zufügen :+1:

1 Like

Please do.

1 Like

Hi @Tatsiana_T

Maps notified me about your edits in the list. Now I see this:

Are you seeing the same?

We also need to view it from Incognito mode.

1 Like

@MortenCopenhagen
Прывітанне!

Наш Спіс з’явіўся на Google Maps са ўсімі зменамі!!!

Вялікі дзякуй за магчымасць паўдзельнічаць у гэтым эксперыменце!
Гэта дае магчымасць адразу некалькім удзельнікам з розных краін скласці маршрут са славутасцяў, гатэляў, кафэ, вакзалаў для турыстаў і жыхароў гарадоў.
Гэта таксама дае магчымасць папрацаваць у камандзе, унесці свой уклад і быць па-сапраўднаму карысным.
Захапленне!!!

Вам трэба разгледзець пытанне аб напісанні Інструкцыі аб стварэнні сумесных “Спісаў” і іх карысці.
Калі патрэбны ўдзельнікі для эксперыментаў, то я гатова прыняць удзел.

Яшчэ пагляджу ў рэжыме “інкогніта”.

1 Like

@Annaelisa
Прывітанне!

Дзякуй за ўдзел у эксперыменце.
Я думаю што мы ўсё атрымалі веды аб новых магчымасцях Google Maps і гэта пакідае толькі дадатныя эмоцыі, нават не гледзячы на ​​недасканаласць самой сістэмы і “інтэлекту”.

1 Like

I’m glad we figured it out.

Currently I’m focussed on making the Transition Tutorials about the new Connect. Lists live on Maps. Try searching. Maybe @Jesi can help you further.

Cheers
Morten

1 Like

Дзякуй за інфармацыю.

Пакуль “Спісаў” на Google Maps няма, калі яны былі на картах, то можна было іх убачыць пры супадзенні “месцаў” - яны былі адзначаны галачкамі, але яны павінны з’явіцца, бо ў кожнага “месца” у “Спісе” ёсць смайлікі, іх хтосьці павінен будзе ставіць і ў Connect з’явіўся тэг “Спісы” са звесткамі 2018 года.

Калі вам патрэбна будзе дапамога пры напісанні “Інструкцый” у якасці “паглядзець”, “зрабіць скрыншот” буду радая паўдзельнічаць.
Май 2024 года нас падзяліў умоўна на чатыры групы (ЗША, ЕС, Індыя і ўсе астатнія) са сваімі правіламі і законамі, прычым усе астатнія вельмі адрозніваюцца адна ад адной.

Буду вам удзячная за адказы на тры пытанні па выкарыстанні Connect якія ўзніклі ў мяне за 2 дні:

1. Праблема з перакладам - ​​кожную мову трэба перакладаць асобна (устанавіла “беларускую мову” - паказвае “англійскую”, ныраючы яе “беларускай” - перакладае на “рускую” - усе астатнія мовы неабходна перакладаць асобна).

2. Чаму ў маім профілі не адлюстроўваецца ні горад - Мінск, ні краіна - Беларусь?

3. Пастаянна завісаюць карцінкі і патрабуецца зноўку выходзіць і ўваходзіць.

Thanks for signing up to help.

Regading the three issues, please report them using this form:

Our friends in Iran also complained about the city/country list not being complete.

Cheers
Morten

1 Like