Pozdrav dragi lokalni vodiči!
Nadam se da ste svi dobro.
Nekoliko zanimljivosti o glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu.
ZAGREB je glavni grad Republike Hrvatske. Najveći je grad sa najviše stanovnika, sa okolicom ima skoro milijun stanovnika.
Gospodarsko je, kulturno i povijesno središte.
Reći ću vam dvije zanimljivosti o Zagrebu. Jedini je glavni grad u svijetu koji počinje na slovo Z.
I druga zanimljivost je da je jedini glavni grad u svijetu koji ima skijalište, Sljeme.
Zagreb je prekrasan… Ako imate priliku posjetite ga. Sigurna sam da će vam se svidjeti
Hi dear Renata, thank you for sharing beautiful photos of Zagreb!
Croatia and Zagreb are in my wishlist, hope to visit your country one day.
Have a nice week ahead!
Fantastico @renata1 Zagabria è bellissima e le te foto ne risaltano la bellezza. Grazie per la condivisione. Lo sai che è già nella lista dei miei desideri. Sono sicura che con questo post hai acceso la voglia di visitarla di molti qui su Connect! Ciao carissima Renata un abbraccio grande dall’Italia
Patrizia
Bok draga Jane @JaneBurunina
Drago mi je vidjeti vas ovdje u komentaru. Dugo se nismo čule
Nisam dobro, nažalost…
Tvrtka gdje sam radila ide u blokadu i u stečaj. To su procedure koje dugo traju. Tako da uskoro ostajem bez posla. Jako loše se osjećam..
Morate ću tražiti drugi posao, a to u mojim godinama neće biti lako…
Kako ste vi?
Kako je kod vas? Kako je vaš dom u Ukrajini?
Iskreno se nadam da ćete jednom ipak posjetiti Zagreb i Hrvatsku.
Želim vam sve najbolje.
Veliki pozdrav, Renata
Hola Renata @renata1, es un mal universal el cierre de empresas sin importar de sus empleados. Acá, sólo,en el mes de diciembre, tres empresas dejaron en la calle a más de 1.000 empleados. No es consuelo, pero todo se te va solucionar.
Abrazo desde Uruguay
Namaskar @renata1
Wow, Dear very beautiful your ZAGREB, the capital of Croatia, I would love to visit one Day, hope it may happen..
Thankyou for sharing & tagging..
Dear friend @renata1
I’m really sorry to hear about your situation. Losing a job is always tough, especially when it happens unexpectedly. Please do your best to stay hopeful, your experience and skills will surely help you find a new opportunity.
As for me, I’m doing okay. Life has changed a lot in recent years, and I’ve had to start over in many ways, but I keep going. My home in Ukraine is still there, though the situation remains difficult, as you can imagine.
Wishing you strength and the best of luck.
Stay positive and take care!
Hugs from Italy!